Hoito auttoi

Minulla oli aiemmin leikattu välilevynpullistuma alaselästä. Vuonna 2001 sain saman tyyppisiä oireita kuin välilevynpullistuma oli aiheuttanut ja lisäksi samassa välissä todettiin kuluma. Aloitin tuolloin käymään osteopaattisessa hoidossa. Hoito auttoi molempiin, mahdollisen uuden pullistuman sekä kuluman aiheuttamaan kipuun.

Myöhemmin vuonna 2003 minulla todettiin välilevynpullistuma kaularangassa ja minut määrättiin Kuopioon jatkotutkimuksiin. Hakeuduin välittömästi osteopaatin hoitoon. Kuukauden päästä Kuopiossa lääkäri totesi, että pullistuma oli vetäytynyt eikä ollut aihetta leikkaukseen.

Työni vuoksi kärsin niska- ja hartiaseudun oireiluista ja olenkin aika-ajoin hakeutunut ’vuosihuoltoon’ osteopaatille. Näin olen saanut pidettyä työkuntoni yllä ja pystyn vapaa-aikana harrastamaan monipuolista liikuntaa.

Anne 45 v. kirjanpitäjä