Osteopatia oli minun kohdallani erinomainen ratkaisu

Minulla diagnosoitiin Scheuermannin tauti noin neljä vuotta sitten. Selkäni, niskani ja hartiani vaivasivat minua päivittäin paljonkin. Vaiva haittasi lähes jatkuvasti, mutta varsinkin istuessa kipu oli kovaa. Tämä tietenkin vaikeutti koulunkäyntiä. Rintarangan alueella tunsin jatkuvaa kipua ja ahdistusta. Hain apua useammalta selkälääkäriltä ja monelta fysioterapeutilta, mutta juuri mikään ei tuntunut auttavan. Leikkaustakin ehdittiin jo miettiä, mutta siinä vaiheessa halusin kokeilla, jos vielä jostakin olisi apua.

Olin kuullut osteopatian toimineen monella selkä- ja nikamavaivoihin, joten ajattelin kokeilla sitä. Osteopaattisen hoidon vaikutuksen huomasi jo muutaman viikon kuluttua: kipu selässä, hartioissa ja niskassa oli vähentynyt huomattavasti ja jaksoin istua koulussakin paljon paremmin. Nyt käytyäni osteopatiassa noin 4 tai 5 kuukautta (kaiken kaikkaan 7 kertaa) kivut ovat lähestulkoon kokonaan poissa. Pystyn harrastamaan, tekemään koulutöitä ja istumaan esim. pitkiä matkoja autossa ilman suurempia vaivoja. Osteopatia oli minun kohdallani erinomainen ratkaisu, muuten kärsisin luultavasti vieläkin vaivoistani.

Teemu 17v. opiskelija