Päästä varpaisiin

Aloitin hoitosuhteen Osteopatiaklinikalla keväällä 2002. Minulla oli alaselkä kipuja,jotka estivät normaalin liikkumisen koska selkä kramppasi vähän väliä.

Lääkärit eivät löytäneet mitään vikaa ja määräsivät kramppeihin Norflex tabletteja,joilla kramppi laukesi,mutta palasi aina uudestaan.

Tulin puhuneeksi asiasta erään tutun kanssa ja hän suositteli osteopaattia,sanoi saaneensa sieltä avun. Otin yhteyttä ja aloitimme hoidot.

Aluksi hoito oli viikottaista,mutta kun keho oli kunnossa niin sen jälkeen olen käynyt ylläpito hoidossa n.kerran kuukaudessa.

Tässä vuosien varrella on hoidettu mm. kalkkeutunut olkapää kuntoon,johon lääkärit suosittelivat leikkausta. Lisäksi käsien ajottainen puutuminen oli välillä ongelmana myös se on nyt hallinnassa. Myöskin muutaman kerran on hoidettu akuutti poskiontelotulehdus menestyksekkäästi.

Hoitosuhde on nyt kestänyt 7 vuotta ja uskon ,että sen ansiosta on moni vaiva jäänyt syntymättä,koska säännöllisillä käynneillä niihin päästään heti puuttumaan.Osteopaatin hoidot ovat kokonaisvaltaisia ja siinä arvoidaan koko kehon toiminta päästä varpaisiin.

Mauri 49v. toimitusjohtaja