Voiko minua hoitaa?

Olen ollut sairas selästäni kauan, vuosia. Alaselkääni on leikattukin yhteensä 4 kertaa. Hoitoja on kokeiltu monenlaisia mm. akupunktiota, hermoratahierontaa, fysioterapiaa ym. mutta mikään ei ole auttanut. Olen saanut vain hetken helpotusta niistä. Tilanteeni oli äärimmäisen huono, en tullut enää toimeen selkäni kanssa, enkä voinut juurikaan liikkua kuin lyhyitä matkoja, sekin vahvojen särkylääkkeiden avulla.

Sitten huomasin lehdessä artikkelin osteopaattisesta hoidosta ja päätin kokeilla vielä sitä. Soitin ja kysyin voiko minua hoitaa? Vastaus oli, että kukaan ei ole toivoton tapaus. Siitä alkoi hoitorupeama tavoitteena, että selviytyisin selkäni kanssa vielä. Kun olin käynyt hoidossa muutaman kerran, ajattelin että ei tämäkään taida auttaa. En antanut periksi, kävin hoidossa kerran viikossa ja pikkuhiljaa apua rupesi tulemaan.

Hoito on ollut pitkäjännitteistä ja tällä hetkellä olen todella hyvässä kunnossa, voi melkein sanoa että terve. Hoito on ollut kaikilla osa-alueilla auttavaa niin henkisesti kuin kehollisestikin. Sain myös suruuni siitä apua, niin että tulin toimeen sen kanssa. Voin tällä hetkellä henkisesti ja fyysisesti todella hyvin. Pystyn nyt normaalisti lenkkeilemään koirani kanssa.

Paula 63v. eläkeläinen